APSOLVENTSKA EKSKURZIJA 2019

NAJVEĆE PUTOVANJE ZA MLADE IZ CRNE GORE U 2019. GODINI!

KRAKOV – AMSTERDAM – PRAG - BEČ

CIJENA: OD 299,00 EUR – za prvih 50 prijava! * Ušteda 55,00 EUR *     POPUNJENO!!!

CIJENA OD 319,00 EUR - za prijave do 20. septembra 2019 ili do popunjavanja slobodnih mjesta! (UŠTEDA 35,00 EUR)

10 DANA!  (05.10.2019. – 14.10.2019.) 


Nakon 2 godine savršenih putešestvija i fenomenalne organizacije Apsolventskih ekskurzija po Evropi – objavljujemo program za Apsolventsku ekskurziju 2019! Vraćamo se starom dobrom nenadmašnom AMSTERDAMU, gradu koji ima toliko toga da ponudi svojim posjetiocima, boravićemo i u sjajnim studentskim gradovima, KRAKOVU i PRAGU, a obići ćemo i carski BEČ, što da ne? Ne dozvoli da ti prepričavaju, već što prije rezerviši mjesto na najvećem studentskom putovanju po Evropi u 2019. godini!


PROGRAM PUTOVANJA:

I DAN 05.10.2019. ( SUBOTA) PODGORICA - KRAKOV

Okupljanje grupe na velikom parkingu kod restorana “Desetka” u 14:00h. Pakovanje stvari u autobuse, upoznavanje sa vodičima, saputnicima, planom puta… Polazak u 14:30h. Putovanje preko Srbije, Mađarske, Slovačke sa pauzama za odmor grupe kao i rješavanje graničnih i carinskih formalnosti…

II DAN 06.10.2019. (NEDJELJA) KRAKOV

Dolazak u Krakov i smještaj u hotel. Odlazak u poludnevni razgled grada u pratnji vodiča: dvorac Wavel – katedrala– glavni trg, jedan od najvećih srednjovjekovnih trgova u Evropi i smatra se jednom od najljepših urbanističkih cjelina uopšte – robna tržnica – palata Krzystofory – crkva Sv. Ane – Florianska ulica – Vrata Barbican – gotička crkva Naše drage Gospe. Slobodno vrijeme za šetnju i uživanje u nekom od lokalnih restorana ili pivnica. 

Rezultat slika za KRAKOW

U večernjim časovima mogućnost kolektivnog odlaska u neki od brojnih dobrih klubova u ovom gradu, na Welcome party i prvu žurku u sklopu naše ovogdišnje apsolventske ekskurzije. Povratak u hotel. Noćenje.


III DAN 07.10.2019. (PONEDJELJAK) KRAKOV – AMSTERDAM

Doručak. Dan predviđen za cjelodnevno uživanje u ovom poznatom studentskom gradu. Mogućnost fakultativnog  obilaska 700 godina starog Rudnika soli „VELIČKA“. Impresivan podzemni svijet slanih jezera, prostorija i hodnika gdje se nalazi i kraljevska kapela od soli kao i koncertna dvorana koje su stvorile generacije rudara. 

Rezultat slika za VELICKA RUDNIK SOLI

Povratak u Krakov. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti i kupovinu suvenira. U večernjim časovima okupljanje grupe i polazak ka našoj sledećoj stanici – AmStErDaMu!!! J Noćna vožnja. 

IV DAN 08.10.2019. (UTORAK) AMSTERDAM !!!

Dobrodošli u Amsterdam - jedan od najljepših i najkontroverznijih gradova Evrope, grad tolerancije i svakakvih različitosti, grad istorije, zabave i kulture! Bilo da se opredijelite za vožnju bicklom pored predivnih kanala, obilaženje čuvenih muzeja, šetnju kroz čuveni Red light district ili uživanje u nekom od velikih noćnih klubova, Amsterdam je grad koji definitivno obećava nezaboravan provod. Po dolasku check-in u hotel (do 15:00h). Odmor u hotelu i u dogovoreno vrijeme organizovan odlazak u informativno razgledanje grada sa našim vodičima: čuveni Leidseplain, upoznajemo najvažnije kanale koji okružuju centar, pijaca cvijeća, Rembrantov trg, toranj Munt, Kalverstraat – najčuvenija šoping ulica,  Trg Dam, Kraljevska palata, Nova katedrala u kojoj se krunišu holandski kraljevi i kraljice, Damrak, a dalje će vas mostovi i kanali odvesti do četvrti Crvenih fenjera

Srodna slika

Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili zajednički odlazak u neki od pabova….

Noćenje (povratak u hotel javnim prevozom).


V DAN 09.10.2019. 
(SRIJEDA) AMSTERDAM - VELIKA HOLANDSKA TURA – AMSTERDAM (SHEVENINGEN, DEN HAAG, ROTERDAM)

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje u očaravajućem Amsterdamu ili fakultativni odlazak na VELIKU HOLANDSKU TURU: SHEVENINGEN – najstarije ljetovalište u Holandiji, šetnja uz obalu Sjevernog mora, zatim odlazak u DEN HAAG - sjedište holandske vlade i kraljevske porodice. Razgledanje: PALATA MIRA – KRALJEVSKA PALATA – MAURITSHUIS. Odlazak u ROTTERDAM – najveću evropska luka, čeka nas obilazak grada u pratnji vodiča EUROMAST TORANJ, ERASMUSBRUG, STARA LUKA – DANAS MUZEJ NA OTVORENOM, TRG BERZE, CRKVA SVETOG LORENSA – KATEDRALA ROTERDAMA, MARKTHAL, KIJK-KUBUS KUĆE KOCKE I ZGRADA OLOVKA. 

Rezultat slika za ROTERDAM

Nakon razledanja slobodno vreme za šoping ili uživanje u nekom od restorana iz bogate internacionalne ponude. Povratak u Amsterdam. Mogućnost kolektivnog izlaska u neku od diskoteka/pabova – Newzone AmStErDaM PaRtY. Noćenje.

Povratak u Amsterdam. Mogućnost kolektivnog izlaska u neku od diskoteka/pabova – Newzone AmStErDaM PaRtY. Noćenje.


VI DAN 10.10.2019
. (ČETVRTAK) AMSTERDAM – MALA HOLANDSKA TURA - PRAG

Doručak. Napuštanje hotela i slobodno vrijeme za još jedan dan uživanja u očaravajućem Amsterdamu. Mogućnost odlaska na izlet (trajanje  oko 4h) MALA HOLANDSKA TURA: Posjeta živopisnom seocetu ZAANSE SCHAANS – poznatog po brojnim vjetrenjačama uz posjetu radionicama za izradu tradicionalnih klompi i uživanje u degustiranju vrhunskih sireva. Nakon toga slijedi odlazak do gradića VOLENDAM, romantične ribarske luke na obali Ijselmeer-a sa mnoštvom predivnih tradicionalnih kućica, ljudima koji i danas nose tradicionalnu nošnju, bajkovitim kanalima, neobičnim ribljim restoranima uz šetalište, čuvenim wafl-ima…

Rezultat slika za ZANSE SCHANSE WALLPAPER

Povratak u Amsterdam i slobodno vrijeme.  U slobodno vrijeme mogućnost odlaska na krstarenje kanalima Amsterdama, grupnu posjetu vanrednom muzeju Heineken, kao i poseta brusionici dijamanata Coster na Museumplein-u. Okupljanje grupe u ponoćnim časovima i polazak ka Pragu. Noćna vožnja…


VII DAN 11.10.2019. (PETAK) PRAG

Cjelovečernje putovanje kroz Holandiju, preko Njemačke, sve do Češke i čuvenog Praga. Dolazak u prijepodnevnim časovima i upoznavanje sa kompleksom Hradčana, Malom Stranom, pređemo Karlov most i odmorimo uz reku Vltavu. Smještaj u hotel do 15h.

Nakon odmora organizovan odlazak u centar (javnim prevozom) i upoznavanje sa novim i starim djelovima grada: Vaclavske namesti sa spomenikom Sv. Vaclava, Obecni dum i Prašna brana, Staromestske namesti, Tynova crkva, stara Gradska kuća, Astronomski sat – Orloj, spomenik Janu Husu… 

Rezultat slika za PRAGUE WALLPAPER

Slobodno vrijeme. Uveče, mogućnost odlaska u neku od čuvenih praških pivnica. Individualni povratak u hotel. Noćenje.


VIII DAN 12.10.2019. (SUBOTA) PRAG – DREZDEN – PRAG

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje u Pragu ili odlazak na fakultativni izlet u DREZDEN - glavni grad njemačke savezne države Saksonija, u dolini rijeke Elbe, na 20 kilometara od granice sa Češkom. Zbog svog izuzetnog kulturno-istorijskog značaja poznat je pod imenom Firenca na Elbi, a čuven je i po građevinama iz doba baroka i umjetničkim zbirkama. Najpoznatija obilježja grada su: Opera Zemper, palata Cvinger, Bogorodična protestantska crkva, dvorska rimokatolička crkva, državni muzej Drezden. Slobodno vrijeme za šoping u Drezdenu koji je po tome poznat. 

Rezultat slika za DRESDEN WALLPAPER

Povratak u Prag u poslijepodnevni časovima. Mogućnost odlaska u neku od poznatih praških diskoteka, na poslednju večernju žurku u sklopu naše Apsolventske ekskurzije 2019!!! Povratak u hotel. Noćenje.


IX DAN 13.10.2019.
 (NEDJELJA) PRAG – BEČ – PODGORICA

Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Beču - glavnom gradu Austrije. Po dolasku panoramski obilazak grada: Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca - Hofburg,

Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća i šetnja kroz prvi becirk - Graben sa čuvenom katedralom Stepanskirche, pa zatim i Kertner ulica. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. 

Rezultat slika za VIENNA WALLPAPER

Polazak ka Podgorici u večernjim časovima. Noćna vožnja, sa pauzama za odmor po potrebi grupe, kao i rješavanje graničnih i carinskih formalnosti… Poslednja noćna vožnja na ekskurziji i žurka u busu! J


X DAN 14.10.2019.
 (PONEDJELJAK) PODGORICA

Dolazak u Podgoricu u poslijepodnevnim časovima. Puni lijepih utisaka, novih prijateljstava i bezbroj kreiranih uspomena se uz po koju suzu rastajemo i planiramo neku novu zajedničku avanturu… Kraj putovanja!!!


CIJENA od 299,00 EUR ZA PRVIH 50 PUTNIKA KOJI SE PRIJAVE I UPLATE AVANS!
 (UŠTEDA 50,00 EUR) !! POPUNJENO!

CIJENA ZA PRIJAVE DO 20.09. – 319,00 EUR (UŠTEDA 30,00 EUR)

REGULARNA CIJENA PROGRAMA: 354,00 EUR

UKLJUČUJE:

-         Prevoz autobusima najviše turističke klase na navedenim relacijama

-         1 noćenja sa doručkom u hotelu sa 2/ 3* u Krakovu u 1/3 i 1/4 sobama

-         2 noćenja sa doručkom u hotelu Ibis budget Amsterdam City South (odlična lokacija i ocjena putnika 8.0 !!) u Amsterdamu  u 1/ 3 i 1/4 sobama

-         2  noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u Pragu u hotelima Fortuna West 3* i Energie 3* 1/3 i 1/4  sobama

-         Obilaske gradova gdje smo smješteni prema program putovanja + obilazak Beča

-         Usluge profesionalnog vodiča u svakom autobusu

-         Usluge predstavnika agencije

-         Usluge fotografa i kamermana

-         Organizacione troškove putvanja

NE UKLJUČUJE:

-         Troškove fakultativnih izleta

-         Troškove boravišne takse za sve gradove u kojima smo smješteni – 10,00 EUR ukupno (plaća se u agenciji)

-         Putno – zdravstveno osiguranje (10 EUR za cijelo putovanje – možete ga izvaditi u agenciji ili individualno)

-         Smještaj u dvokrevetnim sobama je moguć uz doplatu – na upit u agenciji


NAPOMENA ZA PRIJAVE I PLAĆANJE: Zbog velikog interesovanja, a ograničenog broja mjesta, savjetujemo vas da što prije izvršite prijavu kod studentskih predstavnika na matičnim fakultetima ili direktno u agenciji.

Rezervaciju potvrđujete uplatom avansa od 37,37 EUR i potpisivanjem ugovora o putovanju u agenciji.

Dinamika plaćanja rata:

I RATA (AVANS) – 37,37 EUR – 48h od momenta prijave!

II RATA – 37,37 EUR - do 10.04.2019.

III RATA – 37,37 EUR - do 10.05.2019.

IV RATA – 37,37 EUR - do 10.06.2019.

V RATA – 37,37 EUR - do 10.07.2019.

VI RATA – 37,37 EUR - do 05.08.2019.

VII RATA – 37,37 EUR - do 05.09.2019.

VIII RATA – 37,37 EUR - do 25.09.2019. (Iznos poslednje rate za putnike prijavljene u drugom krugu prijava (prijavljenih po prodajnoj cijeni  putovanja 319,00 EUR) iznos 57,37 EUR. Iznos poslednje rate za putnike prijavljene u trećem krugu prijava (prijavljenih po prodajnoj cijeni  putovanja 354,00 EUR) iznosi 92,37 EUR).

NAPOMENE:

•          Minimum za realizaciju ovog programa je  75 prijavljenih putnika. Krajnji rok za otkaz putovanja od strane agencije je do 30 dana pred polazak na putovanje.

•          Tačno vrijeme polaska provjeriti u agenciji 2 dana pred polazak na put

•          Najkasnije 2 dana od trenutka prijave neophodno je uplatiti avans od 37,37 EUR kako bi rezervacija bili validna, a ostatak u ratama najkasnije do 25.09.2019. – dinamikom plaćanja koja je predviđena programom putovanja

•          Crnogorskim državljanima za ovo putovanje neophodan je pasoš (matični broj, kao i broj pasoša je potrebno dostaviti agenciji prilikom prijave na putovanje)

•          Strani državljani su u obavezi da se sami raspitaju o viznom režimu država u koje putujemo

•          Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenjljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

                              INFORMACIJE I REZERVACIJE  NA TEL: 
  
                                      020 511 200    ; 067 033 444 (i Viber)    
             Turistička agencija Montenegro Tourist Service - Podgorica 
                                 Studentska bb, Lamela 7, Podgorica 
                                           E-mail:info@booking.me Organizator putovanja je turistička agenicija MONTENEGRO TOURIST SERVICE, sa brojem licence 286


Korisnički servis
Montenegro Tourist Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa

Copyright © 2008. Montenegro tourist service
Developed by Lemax