AMSTERDAMSKI TRIP :) Oktobar 2018

AMSTERDAMSKI TRIP 2018

+ MILANO & KOLMAR & PRAG & BEČ

05.10. – 14.10.2018. (10 dana)

Promo 335,00 EUR – za prijave do 01.05.


PROGRAM PUTOVANJA:

I DAN 05.10.2018. (PETAK) PODGORICA - MILANO

Okupljanje grupe na velikom parkingu iza Tehničkih fakulteta u 14:00h. Pakovanje stvari u autobuse, upoznavanje sa vodičima… Polazak u 14:30h. Putovanje preko Srbije, Mađarske, Slovačke sa pauzama za odmor grupe kao i rješavanje graničnih i carinskih formalnosti…

II DAN 06.10.2018. (SUBOTA) MILANO

Dolazak u Milano u popodnevnim časovima i panoramski obilazak grada mode: obilazak veličanstvene katedrale Duomo sagrađene u gotskom stilu, a koja se nalazi na istoimenom trgu. Katedrala je bila najveće hrišćansko svetilište sve do izgradnje crkve Sv. Petra u Rimu, zauzima površinu od 12000 metara kvadratnih i krasi je čak 3400 statua. Trg Merkanti, panorama Kraljevske palate koja datira iz XII vijeka i napravljena je isprva kao Gradska vijećnica. Nakon kratke pauze u galeriji Vitorio Emanuele, sa svođenog prolaza sa elegantnim prodavnicama i lokalima, a koji spaja Trg Duomo sa Trgom Skala, nastavak obilaska ka čuvenom teatru Milanska Skala, zatim panorama bazilike Sant Ambrođo koja potiče iz IV veka. Obilazak se završava posjetom utvrđenju porodice Sforca, rezidencije tadašnjeg vojvode Frančeska Sforca, a sad muzeja u kojoj se, pored ostalog nalazi i poslednje Mikelanđelovo djelo – Pijeta Rondanini.Ček in u hotel. Slobodno vrijeme. U večernjim časovima mogućnost kolektivnog izlaska u neku od popularnih diskoteka u Milanu. Noćenje.

III DAN 07.10.2018. (NEDJELJA) MILANO – COLMAR – AMSTERDAM

Doručak. Napuštanje hotela i polazak ka Kolmaru. Vožnja preko Italije, Švajcarske sa pauzama za odmor po potrebi grupe...  grad koji je u svojoj istoriji često mijenjao “gazdu”, pa su tako pored francuske uočljivi tragovi i njemačke kulture, jezika, arhitekture i muzike. Na ulazu u Kolmar dočekaće nas manja verzija Kipa Slobode iz Njujorka jer je u Kolmaru rođen vajar Kipa Slobode, Frederik Bartoldi. Potom slijedi pješački obilazak grada: glavni trg-tipične ulice Rue des Marchands i Rue Merciere-kuća stare carine - dominikanska crkva - „mala Venecija“ okružena kanalima - kuća s kamenim glavama - crkva sv.Martina.

Rezultat slika za COLMAR FRANCE

Nakon obilaska pauza do kasnih večernjih časova kada u dogovoreno vrijeme nastavljamo put ka našoj narednoj stanici – fascinantnom Amsterdamu….

IV DAN 08.10.2018. (PONEDJELJAK)  AMSTERDAM

Dolazak u Amsterdam u jutarnjim časovima i odlazak na MALU HOLANDSKU TURU (3 – 4h): ZAANSE SCHANSE – tradicionalno selo i muzej na otvorenom, gdje se nalaze najljepši primjerci vjetrenjača u Holandiji i gdje ćemo posjetiti manufakturu klompi – tradiciolani holandski proizvod. U nastavku holandske ture posjeta prekrasnim selima MARKEN i VOLENDAM. Marken je tipično ribarsko selo – ostrvo, nasipom povezano sa kopnom. Jednako čaroban Volendam je romantična ribarska luka sa mnoštovom ribljih restorana. Razgled i slobodno vrijeme za uživanje..

Srodna slika
         

Nastavak puta ka Amsterdamu i prvo upoznavanje sa gradom: Trg Dam, Kraljevska palača, kuća Ane Frank, Leidseplein, Rembrantsplein, Munt, prodavnica cvijeća Begijnhof. Prošetati ćemo čuvenom shopping ulicom Kalverstraat i poznatom četvrti crvenih svjetiljki.

Rezultat slika za AMSTERDAM

Check in u hotel do 16h. U večernjim časovima mogućnost kolektivnog odlaska u diskoteku – Amsterdam Party J. Noćenje.

V DAN 09.10.2018.  (UTORAK) AMSTERDAM - VELIKA HOLANDSKA TURA

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje u očaravajućem Amsterdamu ili fakultativni odlazak na VELIKU HOLANDSKU TURU: DEN HAAG - sjedište holandske vlade i kraljevske porodice. Razgledanje:  PALATA MIRA – PARLAMENT – MAURITSHUIS. Nastavak vožnje do najljepšeg holandskog grada DELFTA: posjeta tipičnoj radionici čuvene plave keramike – glavni trg i nova crkva (u kojoj su smještene grobnice holandskih vladara) – stara crkva (grob slikara Ver – Meera).

Rezultat slika za DELFT HOLLAND

Odlazak do ROTERDAMA – najveće evropske luke i panoramsko razgledanje grada. Povratak u Amsterdam. Mogućnost kolektivnog izlaska u neku od diskoteka u Amsterdamu – NewZone Adventures Party J. Noćenje.

VI DAN 10.10.2017. (SRIJEDA) AMSTERDAM – noćna vožnja za PRAG

Doručak. Napuštanje hotela i kolektivni odlazak u centar grada… Slobodno vrijeme za odmor, šoping ili mogućnost fakultativne posjete muzejima Van Gogh i Rijks ili krstarenje kanalima Amsterdama..  

Polazak ka našoj narednoj stanici – PRAGU, u kasnim večernjim časovima… Noćna vožnja…

VII DAN 11.10.2017. (ČETVRTAK)  PRAG

Dolazak u Prag u ranim popodnevnim časovima. Smještaj u hotel. Odlazak  javnim prevozom (metro ili tramvaj) u obilazak grada u pratnji vodiča: Vaclavske namesti sa spomenikom Sv. Vaclava, Obecni dum i Prašna brana, Staromestske namesti, Tynova crkva, stara Gradska kuća, Astronomski sat – Orloj, spomenik Janu Husu… Slobodno vrijeme.

Rezultat slika za PRAGUE

U kasnim popodnevnim časovima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta vožnja brodom rijekom Vltavom – pogled na Prag iz jednog sasvim drugog ugla. U večernjim časovima mogućnost kolektivnog odlaska u  pivnicu ili diskoteku J Noćenje.

VIII DAN 12.10.2017. (PETAK)  PRAG – Karlove Vari / Drezden

Doručak. Slobodno vrijeme za uživanje u Pragu ili mogućnost odlaska na jedan od dva fakultativna izleta: DREZDEN ili KARLOVE VARI.

Po povratku sa izleta, slobodno vrijeme u Pragu.  U večernjim časovima mogućnost kolektivnog odlaska u pivnicu ili diskoteku. Noćenje.

IX DAN 13.10.2017. (SUBOTA) PRAG – BEČ - PODGORICA

Doručak. Pakovanje i odlazak do Beča - glavnog grada Austrije. Po dolasku panoramski obilazak grada: dvorac Belvedere, Opera, zimska rezidencija Habsburgovaca - Hofbruk, Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, jevrejska četvrt, zabavni park Prater, novi dio grada Uno-city, dunavski toranj... i šetnja kroz prvi becirk - Kertner ulicu.

Rezultat slika za VIENNA WALLPAPER

Polazak ka Podgorici u večernjim časovima. Noćna vožnja uz usputna zadržavanja radi odmora grupe i rješavanje graničnih i carinskih formalnosti…

X DAN 14.10.2017. (NEDJELJA) PODGORICA

Dolazak u Podgoricu u poslijepodnevnim časovima. Puni lijepih utisaka, novih prijateljstava i bezbroj kreiranih uspomena se uz po koju suzu rastajemo i planiramo neku novu zajedničku avanturu… Kraj programa.

CIJENA 335,00 EUR za prijave do 01.05. ili do popunjavanja slobodnih mjesta !!!

UKLJUČUJE:

-         Prevoz autobusima visoke turističke klase na navedenim relacijama

-         1 noćenje sa doručkom u hotelu sa 3* u okolini Milana u 1/2 i 1/3 sobama

-         2 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Amsterdamu u 1/2 i 1/3 sobama (Tulip inn Riverside ili sličan)

-         2 noćenja sa doručkom u A&O HOTEL and HOSTEL Praha Strizkov u 1/4  i 1/6 sobama

-         Obilaske gradova gdje smo smješteni prema program putovanja

-         Gratis obilaske Kolmara i Beča i boravak od po 9h u ovim gradovima

-         Gratis izlet mala holandska tura

-         Usluge profesionalnog vodiča

-         Usluge predstavnika agencije

-         Organizacione troškove putvanja

NE UKLJUČUJE:

-         Troškove fakultativnih izleta

-         Putno – zdravstveno osiguranje (10 EUR za cijelo putovanje – obezbjeđuje agencija).

NAPOMENE:

  • Minimum za realizaciju ovog programa je  70 prijavljenih putnika. Krajnji rok za otkaz putovanja od strane agencije je do 30 dana pred polazak na putovanje.
  • Tačno vrijeme polaska provjeriti u agenciji 2 dana pred polazak na put
  • Najkasnije 5 dana od trenutka prijave neophodno je uplatiti avans od 49 EUR kako bi rezervacija bili validna, a ostatak u ratama najkasnije do 22.09.2018.
  • Crnogorskim državljanima za ovo putovanje neophodan je pasoš (matični broj, kao i broj pasoša je potrebno dostaviti agenciji prilikom prijave na putovanje)
  • Strani državljani su u obavezi da se sami raspitaju o viznom režimu države u koju putujemo
  • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenjljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
  • Organizator putovanja je turistička agenicija MONTENEGRO TOURIST SERVICE, sa brojem licence 286 i uz ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja agencije, koji su dostupni na sajtu www.booking.me

INFORMACIJE I REZERVACIJE  NA TEL:

067/ 033 - 444  ;  020 511 200

Turistička agencija Montenegro Tourist Service - Podgorica

Studentska bb, Lamela 7, Podgorica

E-mail:info@booking.meKorisnički servis
Montenegro Tourist Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa

Copyright © 2008. Montenegro tourist service
Developed by Lemax