BUKUREŠT 6 DANA - bus

BUKUREŠT

                             6 dana autobusom,  29.12.2017. - 03.01.2018.

Zemlja tvrđava i dvoraca, moćnih prizora, čudesnih Karpata,  mitova i legende o grofu Drakuli, tajnovita, nestvarna... Srednjovjekovni Brašov – biser Transilvanje, BRAN – misteriozni zamak grofa Drakule. Očekuje vas  odličan  provod  u BUKUREŠTU, shopping u tržnom centru AFI Palace, kao  i zabava u spa centru Terme Bukurešt ....

Image result for bucharesti wallpaper 

29.12.2018. PODGORICA Polazak ispred Hrama u 16:00h. Putovanje preko Zlatibora, Zaječara, Vidina, Krajove ... Noćna vožnja sa kraćim pauzama za odmor.

30.12.2018. BUKUREŠT Dolazak u Bukurešt u podnevnim časovima. Organizovan obilazak glavnog grada Rumunije, koji nosi epitet "mali Pariz": Trijumfalna kapija, Palata pravde, Parlament (po zapremini druga građevina na svijetu), Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata (danas Muzej umjetnosti), Kraljevska zadužbina (danas Centralna univerzitetska biblioteka), Senat, crkva Kreculesku, Patrijaršija... Smještaj u hotel 4* u centru grada. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim časovima, šetnja do starog istorijskog dijela grada - Lipscani, sa Starom prinčevom palatom iz 15-og vijeka koju je izgradio Vlad Cepeš, brojnim galerijama, antikvarnicama i slavnim Caru cu Bere - najstarijim pabom u gradu. Noćenje.

31.12.2018. ZAMAK BRAN - BRAŠOV Doručak. Organizovan fakultativni izlet zamak Bran - Brašov. Putovanje do zamka Bran, jedne od najpoznatijih turističkih atrakcija Rumunije. Obilazak misterioznog dvorca u kom je bio zatočen Vlad Cepeš, poznatiji kao grof Drakula. Nastavak putovanja do Brašova, srednjevjekovnog bisera Transilvanije, okruženog moćnim Karpatima. Obilazak istorijskog centra: Crna crkva (Biserica Neagra) iz 15-og vijeka, najveća gotička crkva između Beča i Carigrada, kapija Ekaterina, kuća Hiršer... Slobodno vrijeme... Povratak u Bukurešt u večernjim časovima. Doček nove godine na trgu George Enescu, uz muzički program i nezaobilazan vatromet u ponoć, ili u nekom od brojnih klubova i pabova u četvrti Lipscani. SREĆNA NOVA 2019-a! Noćenje

01.01.2019. BUKUREŠT – TERME BUKURESTI Doručak. Organizovan fakultativni odlazak u Terme Bucuresti. Fantastičan zabavni, wellness i relaksacioni centar na termalnim vodama, najveći kompleks ove vrste u Evropi, otvoren 2016-e godine. Slobodno vrijeme za uživanje i relaksaciju. Povratak u hotel u dogovoreno vrijeme. Slobodno vrijeme i večernji izlazak.. Noćenje.

02.01.2019. BUKUREŠT Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme za šetnju, individualne obilaske. Preporučujemo odlazak u tržni centar AFI Palace www.aficotroceni.ro , najbolji i najpopularniji tržni centar u Bukureštu, sa mnoštvom vrhunskih brendova i atrakcijama poput klizališta, roler kostera, igrališta za djecu... Slobodno vrijeme. Polazak za Crnu Goru u večernjim časovima. Putovanje preko Krajove, Vidina, Zlatibora... sa kraćim pauzama za odmor.

03.01.2019. PODGORICA Dolazak u Podgoricu u poslepodnevnim časovima. Kraj programa.

CIJENA ARANŽMANA: 169,00 €                         

Cijena uključuje:

 • 3 noćenja/doručak (švedski sto) u Bukureštu Hotelu Parliament 4* u 1/2 i 1/3 sobama
 • obilasci prema programu putovanja, usluge vodiča, organizacioni troškovi
 • prevoz novim modernim autobusima vise turističke klase na navedenim relacijama

Cijena ne uključuje:

 • međunarodno zdravstveno osiguranje 10€ (obezbjeđuje agencija)
 • Fakultativne izlete

Hotel Parliament 4* www.parliament-hotel.ro smješten je u centru Bukurešta, pored zgrade Parlamenta, na deset minuta šetnje od istorijskog centra Lipscani. Sve sobe imaju mini bar, kablovsku televiziju i klima uređaj. Besplatan bežični internet dostupan je u cijelom hotelu. Na sajtu booking.com, hotel Parliament ocijenjen je sa 8,2!

NAPOMENE:

 • Minimum za realizaciju ovog programa je  45 prijavljenih putnika. Krajnji rok za otkaz putovanja od strane agencije je do 5 dana pred polazak na putovanje.
 • Tačno vrijeme polaska provjeriti u agenciji 2 dana pred polazak na put
 • Najkasnije 5 dana od trenutka prijave neophodno je uplatiti avans od 40 %  kako bi rezervacija bili validna, a ostatak u ratama najkasnije do 10 dana pred polazak na putovanje
 • Crnogorskim državljanima za ovo putovanje neophodan je pasoš (matični broj, kao i broj pasoša je potrebno dostaviti agenciji prilikom prijave na putovanje)
 • Strani državljani su u obavezi da se sami raspitaju o viznom režimu država u koje putujemo
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenjljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
                                INFORMACIJE I REZERVACIJE  NA TEL: 
  
                                     067 033 444 (i Viber)  ;  020 511 200        
             Turistička agencija Montenegro Tourist Service - Podgorica 
                                 Studentska bb, Lamela 7, Podgorica 
                                           E-mail:info@booking.me 

Korisnički servis
Montenegro Tourist Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa