MOSKVA 5 DANA / AVIO / SIGURAN POLAZAK!

MOSKVA 5 DANA / 4 NOĆENJA

25.06. – 29.06.2018.

SIGURAN POLAZAK !!!

Mogućnost oslaska na utakmicu SP2018 * SRBIJA – BRAZIL

Rezultat slika za MOSCOW FIFA

Kremlj,Crveni trg, ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Baljšoj teatar, fascinantni metro... Ovo su samo neki od simbola grada jedinstvene ljepote, životne snage i tradicionalnog gostoprimstva u kome se vješto prepliću istorija i tradicija, šarm i folklor, prošlo i ovovremensko. Radi svega pomenutog, ali i još mnogo čega drugog, Moskva je danas jedna od najinteresantnijih svjetskih prijestonica. Glavni je grad i najveći megapolis Rusije sa skoro 12 miliona stanovnika. Istovremeno je i politički, kulturni, naučni, privredni, trgovački i turistički centar ove po prostranstvu najveće države svijeta. Izuzetan grad koji daruje izuzetan doživljaj na svakom koraku.

PROGRAM PUTOVANJA:

I DAN 25.06.2018.

Sastanak grupe na tivatskom aerodromu 2 sata prije leta. Direktan let za Moskvu je planiran u 10:45h. Slijetanje na moskovski aerodrom Domodedovo u 15:15h. Po slijetanju odlazak na panoramsko razgledanje grada autobusom u pratnji stručnog vodiča u trajanju od 3,5-4 sata. Moskva broji 13 miliona stanovnika, a smještena je na 7 brežuljaka.  U toku razgledanja grada, mogu se vidjeti: Crveni Trg, Tverska ulicu, Boljšoj Teatar, Novodevičji manastir, Univerzitet Lomonosov, Varabjovije brda, Park Pobjede, Kutuzovski prospekt, Ulicu Novi Arbat, centralne trgove i ulice i jednu od stanica metroa. Poseta Hramu Hrista Spasitelja koji je bio posvećen ruskim vojnicima nastradalim u Otadžbinskom ratu protiv Napoleona, kao i Imeratorskoj armiji koja se borila izvan granica svoje zemlje. Nažalost, Saborna crkva je bila uništena u sovjetsko vreme, prilikom rekonstrukcije Moskve. Krajem XX vijeka je obnovljena i vraćena ruskoj pravoslavnoj crkvi. Transfer do hotela i smeštaj. Slobodno vrijeme. Noćenje.

Rezultat slika za moscow wallpaper

II DAN 26.06.2018.

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativna posjeta Kremlja. U pratnji stručnog vodiča odlazi se na razgledanje teritorije Kremlja i crkava kao što su: Uspenska, Arhangelska i Blagoveštenska crkva, Car-top - nastao u XVI veku, težak 40t, Car-zvono - najveće na svetu, teško 202t, visoko 6.14m, spoljni izgled predsedničke palate. Kremlj predstavlja bivšu rezidenciju ruskih careva. Mogućnost prisustvovanja “smjeni carske straže” u Kremlju i Oružanoj palati – obilazak carske riznice u kojoj se mogu vidjeti: krune, kočije, zlatno posuđe, prijesto i dr. Povratak u hotel. Posjeta  čuvenom moskovskom metrou u večernjim satima(fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.

III DAN 27.06.2018.

Doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, šoping... U večernjim časovima odlazak na utakmicu SRBIJA – BRAZIL, koja se igra na stadionu Spartaka iz Moskve, potpuno renoviranoj "Otkritje Areni". Noćenje.

Srodna slika

IV DAN 28.06.2018.

Doručak. Slobodan dan za uživanje u Moskvi ili mogućnost fakultativnog odlaska u Sergijev Posad – pravo srce pravoslavlja. U njemu se nalazi jedan od najstarijih i najvećih ruskih manastirskih kompleksa – Sveto Trojicka Sergijeva lavra, ranije rezidencija ruskog patrijarha. Ovo je najvažniji ruski manastir i predstavlja jedan od bisera drevnoruske umjetnosti i arhitekture. Nakon obilaska Sergijevog Posada, polazak ka Moskvi i poseta pijaci čuda – Izmailovo gde ćete imati priliku da vidite autentične ruske suvenire po najnižim cijenama... Noćenje.

Rezultat slika za SERGIEV POSAD WALLPAPER

V DAN 29.06.2018.

Doručak. Transfer do aerodroma Domodedovo. Let za Tivat u 07:25h. Slijetanje u Tivat u 09:30h. Kraj putovanja.


CIJENA 749,00 EUR po putniku uključuje:

-         Prevoz avionom Tivat – Moskva – Tivat kompanijom Red Wings (u cijenu uračunat čekirani prtljag 23kg + 5 kg ručnog prtljaga)

-         Aerodromske takse

-         4 noćenja sa doručkom u hotelu sa 3* u Moskvi

-         Transfer aerodrom – hotel – aerodrom

-         Panoramski obilazak Moskve u pratnji stručnog vodiča

-         Pratnju stručnog vodiča i predstavnika agencije tokom cijelog putovanja

-         Organizacione troškove putovanja

CIJENA ne uključuje:

-         Putno osiguranje 5 EUR (može se izvaditi u agenciji)

-         Ličnu potrošnju, kao i fakultativne izlete i ulaznice (kartu za utakmicu može obezbijediti agencija. Cijena ulaznice za sektor III je 255 EUR)

OPŠTE NAPOMENE:

-         Prilikom prijave je potrebno dostaviti kopiju pasoša. Za državljane Crne Gore nije potrebna viza za ovo putovanje. Državljani ostalih zemalja su dužni sami da se raspitaju o eventualnom viznom režimu.

-         Minimalan broj putnika za realizaciju programa je 20 putnika. Krajni rok za otkaz putovanja od strane agencije je 10 dana pred polazak na putovanje.

-         Prilikom prijave je potrebno uplatiti avans od 35% od ukupne cijene aranžmana, a ostatak u ratama do 10 dana pred polazak na putovanje.

-    Agencija ne odgovara za eventualna kašnjenja letova

Uz ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Montenegro Tourist Service doo Podgrica (licenca Minstarstva turizma Crne Gore broj 286)


INFORMACIJE I REZERVACIJE  NA TEL:

067/ 033 - 444  ;  020 511 200

Turistička agencija Montenegro Tourist Service - Podgorica

Studentska bb, Lamela 7, Podgorica

E-mail:info@booking.me

Korisnički servis
Montenegro Tourist Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa

Copyright © 2008. Montenegro tourist service
Developed by Lemax