PRAG 6 DANA - bus

PRAG 6 dana & Nova 2019

     29.12.2018. - 03.01.2019.

PRAG je grad iz bajke, istorijski i kulturni simbol Evrope. Ovaj magičan grad sa stotinu  tornjeva, važi za grad boema i mistične atmosfere, zvukova violončela i klavira, a obale   moćne Vltave spajaju prelijepi mostovi,…Oblikovan je vjekovima, opisali su ga mnogi umjetnici iz različitih epoha kao što su Bedžih Smetana, Antonjin Dvoržak i Franc Kafka, a  njegovim ulicama šetali su se i Mocart, Ajnštajn i Nikola Tesla. Nastao je u legendi sa obavezom da slavom dotakne zvijezde. Proročanstvo se ispunilo…

Rezultat slika za prague wallpaper

1.dan – 29.12.2018. PODGORICA-PRAG Sastanak grupe na parkingu ispred Hrama u 13:00h. Polazak u 13:15h. Vožnja autobusom visoke turističke klase... Vožnja preko Hrvatske, Slovenije, Austrije....  sa kraćim pauzama za odmor...

2.dan – 30.12.2018. PRAG Dolazak u Prag u prijepodnevnim časovima. Po dolasku slijedi smjestaj u hotelu. Slobodno vrijeme  za odmor. U popodnevnim časovima obilazak centra grada: Vaclavske namesti sa spomenikom Sv. Vaclava, Obecni dum i Prašna brana, Staromestske namesti, Tynova crkva, stara Gradska kuća, Astronomski sat – Orloj, spomenik Janu Husu... Slobodno vrijeme, večernji izlazak. Noćenje.

3.dan – 31.01.2018. PRAG - DREZDEN Doručak. Slobodan dan za individualni obilazak grada, ili fakultativni odlazak u Drezden(izlet koji će vas oduševiti) - kulturno sjedište jugoistočne Njemačke, koji zbog svoje ljepote nazivaju još i Firenca na Elbi (Labi). Po dolasku slijedi obilazak centra grada: Zvinger, kompleks paviljona iz 18. vijeka (svjetski primjer barokne arhitekture), Katedrala, obala rijeke Elbe, Frauenkirche, Bruhlska terasa, zid saskih vojvoda; Semper opera... Slobodno vrijeme. Povratak u Prag. Uveče organizovani doček Nove Godine u klubu ili doček u sopstvenoj režiji u centru Praga. SREĆNA NOVA 2019.  Noćenje.

4.dan – 01.01.2019. PRAG Doručak. Organizovani obilazak Hradčana: Kraljevski dvorac, smjena straže, Predsjednička palata, Katedrala Sv. Vita, crkva Sv. Đorđa, Karlov most, spomenik Karlu IV, Stara židovska gradska kuća, Staronova sinagoga, Rudolfinum...Slobodno poslijepodne za odmor i šetnju gradom. Uveče po želji putnika odlazak u diskoteku ili pivnicu. Noćenje.

5.dan – 02.01.2019. PRAG Doručak. Slobodan dan u Pragu za dodatna razgledanja grada, šoping, šetnju. U poslijepodnevnim časovima (od 15:00h do 17:00h) fakultativna dvočasovna plovidba Vltavom sa ručkom na brodu (švedski sto). Krstarenje pored Karlovog mosta, Praškog dvorca, Parlamenta, Narodnog pozorišta...Sastanak putnika u večernjim časovima (oko 19:00h) i polazak za Podgoricu. Noćna vožnja preko Slovacke, Mađarske, Srbije ...

6.dan – 03.01.2019. PODGORICA Dolazak u Podgoricu u popodnevnim časovima, kraj programa            

  

    CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 260,00 €

Cijena uključuje:

 • 3 noćenja sa doručkom (švedski sto), Hotel  Best Western Amedia 3*, (1/2, 1/3  sobe)
 • obilasci prema programu putovanja, usluge vodiča, organizacioni troškovi
 • prevoz novim modernim autobusima vise turističke klase na navedenim relacijama

Cijena ne uključuje:

 • fakultativne izlete (Drezden – 25€, Krstarenje Vltavom sa ručkom – 25€ )
 • obavezno međunarodno osiguranje 10€ (obezbjeđuje agencija).

NAPOMENE:

 • Minimum za realizaciju ovog programa je  45 prijavljenih putnika. Krajnji rok za otkaz putovanja od strane agencije je do 5 dana pred polazak na putovanje.
 • Tačno vrijeme polaska provjeriti u agenciji 2 dana pred polazak na put
 • Najkasnije 5 dana od trenutka prijave neophodno je uplatiti avans od 40 %  kako bi rezervacija bili validna, a ostatak u ratama najkasnije do 10 dana pred polazak na putovanje
 • Crnogorskim državljanima za ovo putovanje neophodan je pasoš (matični broj, kao i broj pasoša je potrebno dostaviti agenciji prilikom prijave na putovanje)
 • Strani državljani su u obavezi da se sami raspitaju o viznom režimu država u koje putujemo
 • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenjljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
                                    INFORMACIJE I REZERVACIJE  NA TEL: 
  
                                     067 033 444 (i Viber)  ;  020 511 200        
             Turistička agencija Montenegro Tourist Service - Podgorica 
                                 Studentska bb, Lamela 7, Podgorica 
                                           E-mail:info@booking.me 
Korisnički servis
Montenegro Tourist Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa