SARAJEVO 3 DANA - od 79,00 EUR

SARAJEVO & DOČEK NOVE 2019

... doček Nove Godine u prelijepom Sarajevu uz koncert Hari Mata Harija na trgu, mogućnost odlaska na olimpijsku ljepoticu Jahorinu, uživanje na čuvenoj Baščaršiji, obilazak poznatog izletišta Vrelo Bosne..

3 dana / 2 noćenja – već od 79,00 EUR za prijave do 12. decembra!!

Rezultat slika za sarajevo wallpaper

    

Termin: 31.12.2018. – 02.01.2019.

Prevoz: Autobus

PROGRAM PUTOVANJA:

I DAN (31.12.2018.):

Sastanak grupe ispred u 02:00h. Putovanje sa kraćim pauzama za odmor po potrebi grupe, kao i rješavanje graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Sarajevo u jutarnjim časovima i odlazak u obilazak grada u pratnji lokalnog turističkog vodiča: centar grada i istorijski najznačajniji dio – čuvenu Baščaršiju. Slobodno vrijeme za uživanje u gradu i oko 14h check in u hotel. Organizovan odlazak na doček Nove 2019 na trgu, gdje će nastupiti Hari Mata Hari ili fakultativni odlazak u diskoteku. Povratak u hotel. Noćenje.

II DAN (01.01.2019.):

Doručak. Mogućnost fakultativnog odlaska na olimpijsku ljepoticu – planinu i ski centar Jahorinu. Cjelodnevno uživanje na Jahorini i povratak za Sarajevo u 16:30h.

Srodna slika

Uveče mogućnost fakultativnog odlaska u neku od popularnih sarajevskih pivnica uz večeru i živu muziku na reprizu doćeka. Povratak u hotel. Noćenje.  

III DAN (02.01.2019.)

Doručak. Napuštanje hotela i odlazak do grada. Slobodno vrijeme za shoping I uživanje u gradu ili odlazak na čuveno izletište – Vrelo Bosne. U 15:00h polazak ka Crnoj Gori. Putovanje preko Foče, Gacka i Nikšića, sa pauzama za odmor po potrebi grupe, kao i za rješavanje graničnih i carinskih formalnosti. Dolazak u Podgoricu u večernjim časovima. Kraj programa.

ULTRA FIRST MINUTE cijena po osobi sa smještajem u  1/ 4 sobama/apartmanima 79,00 EUR po osobi i važi za prijave do 12.12. !!!

ULTRA FIRST MINUTE cijena po osobi sa smještajem u 1/2  i 1/3  sobama 85,00 EUR po osobi i važi za prijave do 12.12. !!!

CIJENA UKLJUČUJE:

-          Prevoz autobusima najviše turističke klase na navedenim relacijama

-          Uslugu 2 noćenja sa doručkom u 1/ 2 i 1/3 i 1/ 4 sobama u hotelu Beograd 3* u Istočnom Sarajevu

-          Obilaske prema programu

-          Usluge pratioca grupe i lokalnog vodiča u Sarajevu

-          Organizacione troškove putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE:

-          Fakultativne izlete

-          Međunarodno putno – zdravstveno osiguranje (5 EUR), obezbjeđuje agencija

NAPOMENA ZA SMJEŠTAJ: HOTEL BEOGRAD 3 *** - Istočno Sarajevo, 8 km od Baš Čaršije. Iako je hotel na malo većoj udaljenosti od centra grada i starog jezgra – Baščaršije, program je koncepiran tako da Vam je vrijeme ispunjeno, a naš autobus na raspolaganju minimum 1 dnevno za odlazak do centra grada. Našim putnicima ćemo obezbijediti i popust na taksi, kako bi u svakom trenutku mogli povoljno da stignu do centra Sarajeva.

Ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju 24h dnevno kako bi Vaš boravak u hotelu "Beograd" bio što udobniji i ostao Vam u nezaboravnom sjećanju. Hotel "Beograd" udovoljiće željama i najprobirljivijih gostiju. O kvalitetu hotela i njegove smještajne i gastronomske ponude, svjedoči i priznanje "Zlatna turistička ruža" - 3. mjesto za sezonu 2006/2007 u konkurenciji od preko 2000 ugostiteljskih objekata u Bosni i Hercegovini. Više detalja o hotelu možete naći na njihovom zvaničnom web sajtu: http://www.hotel-beograd.com/

 

 

CIJENE IZLETA:

- 31.12. je organizovan besplatan prevoz od hotela do trga u Sarajevu, gdje će nastupiti Hari Mata Hari. Postojaće i opcija za doček u nekoj od sarajevskih diskoteka, a detalje ove opcije ćemo objaviti do 10. decembra

- 01.01. cjelodnevni izlet Jahorina - cijena po osobi 10,00 EUR

- 01.01. repriza dočeka pivnica HS / povratni prevoz od hotela do pivnice + večera + živa muzika / Cijena po osobi 30,00 EUR

- 02.01. izlet Vrelo Bosne / Prevoz + obilazak + ulaznica 6,00 EUR po osobi

NAPOMENE:

  • Minimum za realizaciju ovog programa je 45 prijavljenih putnika. Krajnji rok za otkaz putovanja od strane agencije je do 5 dana pred polazak na putovanje.
  • Prilikom prijave neophdono je uplatiti avans od 35 EUR, a ostatak najkasnije do 7 dana pred polazak na putovanje
  • Fakultativni izleti nisu obavezni dio programa. Termini fakultativnih izleta su promjenjljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
  • Organizator putovanja je turistička agenicija MONTENEGRO TOURIST SERVICE, sa brojem licence 286 i uz ovo putovanje važe opšti uslovi putovanja agencije, koji su dostupni na sajtu www.booking.me
                                 INFORMACIJE I REZERVACIJE  NA TEL: 
  
                                     067 033 444 (i Viber)  ;  020 511 200        
             Turistička agencija Montenegro Tourist Service - Podgorica 
                                 Studentska bb, Lamela 7, Podgorica 
                                           E-mail:info@booking.me Korisnički servis
Montenegro Tourist Service
Podgorica
Mob: +382 69 66 55 12
Tel/Fax: +382 20 511 200
info@booking.me 
Vodič za goste
način plaćanja
- bankarskom doznakom
- kreditnom karticom
AmericanexpressDinersMastercardVisa